Kleuterschool Penanggak eerste steen legging

Beste mensen,

het is eindelijk zover dat de eerste steen voor de kleuterschool in het dorp Penanggak gelegd is.

De bijeenkomst vond plaats op 29 juni 2022. Een dag later stond het stuk in de krant. Uiteraard in het Bahasa Indonesia. Onze lokale secretaris, Dahery, zorgt voor een spoedige vertaling in het Engels.
Uiteraard gaat dat met een bepaalde ceremonie en vele toespraken. Om meer publiciteit er aan te geven, is een journalist van de Lombok Post  uitgenodigd.

In de bijlagen diverse foto’s van de 1e steenlegging
Foto “FIRST STONE CEREMONY”NR 5: VAN LINKS NAAR RECHTS: Projectleider Herman uit het dorp Orong, op de rug gezien het dorpshoofd van Penanggak, Nunung, docent aan de universiteit El Azar en fondsgelden beheerster voor de stichting VLOK en tot slot Abdul Azis, voorzitter van de lokale Yayasan/stichting VLOK.

Hieronder het schrijven van onze secretaris, Dahery

As we previously informed Boss, regarding the construction project of the Penanggak Kindergarten school building. And for that, yesterday, to be exact, wednesday 29 June 2022. We as the Team Create Job from the Vlok Foundation Lombok or from the Yayasan Lombok Sahabat Bangsa have started the construction through the Groundbreaking ceremony, which in the event was attended directly by the government of Batulayar village and also the community leaders from Penanggak hamlet, Batulayar Village, West Lombok.

Then As for the points that have been conveyed in the event, that the Batulayar local government and the village head as representatives of the Penanggak village community said they were very happy and very grateful to Vlok / Mr Harry Peters (as fundraiser) for his concern and always trying since 2018 until this year the assistance for the Matahari Terbit Kindergarten school building in Penanggak Hamlet can finally be realized.

first stone ceremony
Interview local press
Groundbreaking event
Groundbreaking event